'SAKARYASPOR İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIM'

Bülent Uygun, “Ben belki yönetici olmayacağım, belki teknik adam olmayacağım ama gerek maddi gerekse manevi ve mesleki tecrübelerimiz ile Sakarya için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Kongre sürecinde başkan adayı İbrahim Nalbant’a destek veren Sakaryalı teknik direktör Bülent Uygun, Sakaryaspor’un her zaman yanında olduğunu söyledi. Uygun, “Burada yola çıkan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yaşanan süreçte başkanı görevi bırakmaması için rica ettim. Özelikle Cevat Ekşi başkana ve yönetime teşekkür ediyorum. Sakaryaspor için Ekrem Yüce başkana ayrıca teşekkür ediyorum. Kongreye, final maçına gelerek Sakaryaspor’a hizmet anlayışının bir göstergesiydi. Kulübün kurutuluşu yönetimin, taraftarların ve başkan Yüce’nin ellerinde buna inanıyorum” dedi.

10 YILDA ŞAMPİYONLUK

Uygun, “Sakaryaspor şehrinin yatırımlara ihtiyacı var, gençlerinin iş imkanına ihtiyacı var. Fakat Sakarya şehrinin en büyük sevgisi en büyük aşkı Sakaryaspor’un Süper Lig’de olmaya ve 10 sene içinde Süper Lig’de şampiyon olmaya ihtiyacı var. Sakaryaspor bunu taraftarı ile başarabilir. Bunu özellikle son yıllarda herkes gördü. Manisa’da gördü, Bursa’da gördü, Olimpiyat Stadı’nda gördü. Cumhur Başkanımız bile bu taraftar Süper Lig’de olmalı dediği bir takım bu. Biz elimizden geldiği kadar maddi ve manevi Sakaryaspor’un yanında olacağız.” dedi.

ALT YAPI REFORMU

Sakaryaspor’da altyapı sorununa değinen Bülent Uygun, “Son zamanlar alt yapıdan yetiştirdiğimiz değerlerin sayısı çok az. Alt yapıda yeni bir reform yapılması gerekiyor. Başkanın projelerini biliyorum. O projeler sayesinde özellikle altyapı anlamında önemli hamleler olacak inanıyorum. Ben belki yönetici olmayacağım, belki teknik adam olmayacağım ama gerek maddi gerekse manevi ve mesleki tecrübelerimiz ile Sakarya için ne gerekiyor yapacağız. Asıl olan Sakaryaspor’dur. İnşallah Allah bize o şampiyonluğu yaşatır. Bu başarıda da en büyük pay taraftarımızın olur “ dedi.

#

02 Tem 2019 - 16:42 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.