Sakaryaspor sayaç okumaya talip!

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç, SASKİ ile anlaşma yapılarak her abonenin faturasına destek amaçlı 1 TL yansıtılması konusunda proje yürüttüklerini belirtti

SASKİ PROJESİ

6 Kasım’da ki kongrede Divan Başkanlığı yapan Enver Toçoğlu, SASKi ile anlaşma yapılarak su faturalarına 1 TL karşılığında Sakaryaspor’a gelir aktarılması önerisinde bulunarak bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’den destek istemişti. Başkan Cumhur Genç bu projeye açıklık getirerek yapılması planlanan projeyi kamuoyuyla paylaştı. Genç, “Su faturalarına Sakaryaspor için 1 TL pay almak kabul edilmeye bilir. Çünkü birçok insan için 1 TL önemlidir. Biz Sakaryaspor A.Ş. olarak sayaç okuma işine talibiz. Kuracağımız ekip ile şirket üzerinden bu işi yaparak gelir kaynağı oluşturmak istiyoruz. Sakaryaspor’un kasasına bu işten ciddi anlamda para girecektir. Başkanımız Ekrem Yüce ile görüşme halindeyiz. Ayrıca otoparklar konusunda da Başkanımız Ekrem Yüce ile görüşmemiz olacak” şeklinde konuştu.

21 Kas 2019 - 10:43 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.