Sakaryaspor yine kayıplarda: 2-2

Sakaryaspor, kendi sahasında Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Sakaryaspor 2 - Sivas Belediyespor 2
Sakaryaspor yine kayıplarda: 2-2
Haber albümü için resme tıklayın

Sakaryaspor 2 - Sivas Belediyespor 2

Sakaryaspor, Misli.Com 2.Lig’in 7’nci haftasında Sivas Belediyespor ile karşı karşıya geldi. 7’nci dakikada Ümit Yasin Arslan ile 1-0 öne geçen Sakaryaspor, 23’te Ali say’ın golüne engel olmadı. 44’ncü dakikada Ali Özgün2le penaltı kazanan Sakaryaspor, Mehmet Boztepe’nin golüyle ilk yarıyı 2-1 öne tamamladı. Konuk takım ikinci yarının hemen başında Mustafa Aydın’ın golüyle yeniden eşitliği sağladı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç 2-2 sona erdi. Sakaryaspor şampiyonluk yarışında 2 puan daha kaybederken puanını 10 yaptı.

2 KIRMIZI KART

Sakaryaspor-Sivas Belediyespor maçında iki kırmızı kart çıktı. Sakaryaspor’da 25’nci dakikada Ümit Yasin Arslan, Sivas Belediyespor’da ise 60’ncı dakikada A.Kadir Aksu kırmızı kartla oyundan atıldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk. 90 Sakaryaspor atağında Devrim Taşkaya ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı top kalecide kaldı.

Dk. 78 Sakaryaspor’un atağında sağ kanattan Devrim Taşkaya ortasını yaptı. Arka direkte Mehmet Boztepe’nin vuruşunda top direkten geri döndü.

Dk. 60 Sivas Belediyespor’da maçta 10 kişi kaldı. A.Kadir Aksu 44’ncü dakikada ilk sarı kartını görürken 60’ta ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı.

Dk. 49 GOL Sivas Belediyespor ikinci yarıya golle başladı. Ozan Kılıçoğlu’nun pasında ceza sahası içinde Mustafa Aydın düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

İLK YARI SONA ERDİ…

Dk. 44 GOOLLL Sakaryaspor, Ali Özgün’le penaltı kazandı. Mehmet Boztepe penaltıdan attığı goleden Sakaryaspor durumu 2-1’e getirdi.

Dk. 40 Mehmet Boztepe’nin ortasında Muhammet Reis’in kafa vuruşunu kaleci çıkardı.

Dk. 34 Sivas Belediyesporatağında Muhsin Polat’ın ortasında Burak Aydın vurdu. Kaleci Oğuz mutlak golü önledi.

Dk. 30 Sakaryaspor’un atağında Ali Özgün’ün sert şutu az farkla yandan auta gitti.

Dk. 25 Sakaryaspor’da Ümit Yasin Arslan ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundana atıldı. Ümit 17’nci dakikada ilk sarı kartını görmüştü.

Dk. 23 GOL Sivas Belediyespor, Ali Say’ın golüyle maçta durumu 1-1’e getirdi.

Dk. 19 Sivas Belediyespor atağında Mustafa aydın ceza sahasına girerek vuruşunu yaptı top kaleci Oğuz Çalışkan’da kaldı.

Dk. 14 Sivas Belediyespor’un atağında Emre Şahin’in ortasında Burak Aydın önemli bir pozisyondan yararlanamadı.

Dk. 7 GOOLL Özkan Taştemur’un köşe vuruşunda Ümit Yasin Arslan’ın iyi yükselerek kafayı vurdu. Top direği çarpıp filelerle buluştu

STAT: Sakarya Atatürk

HAKEMLER: Yalçın Taşkınfurat, Süleyman Yavaşoğlu, Sinan Bilen

SAKARYASPOR: Oğuz Çalışkan, Çağrı Ortakaya, Burak Öksüz, Ümit Yasin Arslan, Özkan Taştemur, Azat Filiz, Oğuzhan Kayar (Dk. 35 Caner Koca), Mehmet Boztepe (Dk. 80 Alpay Koçaklı), Abdülaziz Solmaz (Dk. 60 Fatih Tultak), Muhammet Reis (Dk. 60 Devrim Taşkaya), Ali Özgün(Dk. 81 Berk İsmail Ünsal)

T.DİREKTÖR: İsmail Ertekin

SİVAS BELEDİYESPOR: Necati Yılmaz, Şeyhmus A.Aksu, Muhsin Polat, Ali Say (Dk. 63 Volkan Egri), Mustafa Aydın (Dk. 69 Cumhur Yılmaztürk), Ozan Kılıçoğlu (Dk. 63 Uğur Bulut), Emre Şahin, Burak Aydın (Dk. 46 Mustafa Türk) , Hüseyin Tokmak (Dk. 81 M.Fatih Ayık), Şevki Çınar, Fatih Çolak

T.DİREKTÖR: İbrahim Yiğit

KIRMIZI KART: Dk. 25 Ümit Yasin Arslan (Sakaryaspor), A.Kadir Aksu (Sivas Belediyespor)

SARI KARTLAR: Dk. 39 Caner Koca, Dk. 79 Azad Filiz(Sakaryaspor), Dk. 44 A.Kadir Aksu, Dk. 86 Emre Şahin, Dk. 88 Necati Yılmaz (Sivas Belediyespor)

GOLLER: Dk. 7 Ümit Yasin Arslan, Dk. 44 Mehmet Boztepe (Sakaryaspor), Dk. 23 Ali Say, Dk. 49 Mustafa Aydın (Sivas BLD.)

28 Eki 2020 - 17:03 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Metin Yüsküp - İsmail Ertekin hoca tesislere bile gitme istifa et gururun varsa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Ekim 17:03
03

Sakaryalı - Bu nasıl takım ALLAH aşkına takım yerlerde sürünüyor koşma yok mücadele yok yere düşen kalkmıyor çok basit goller yiyoruz şu gruptan biz çok farklı bir şekilde çıkmamız gerekiyor benim bildiğim sahada koşmak koşmak mücadele etmek lazım lif başladı bütün maçlarımızı verdi misli com bizi bir takım zannedip genç hırslı hoca lazım bize bakın Tuzlaspor hocasına takımı şampiyon yapıp 1 ligdede zirveye oynuyor çok geç olmadan çaresini bulun SAKARYASPORUMUZA sahip çıkalım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Ekim 17:03
02

Üzgün Ümitsiz - Bu is 10 haftada olmadi! Olacaga da benzemiyor. Ismail Ertekin'in antrenörlügünü tartismanin da geregi yok, kalp kirmanin da. "Nezaketle. medenice, ama bir an evvel basimizin çaresine bakmamiz lâzim" diyecegim ama bundan sonra gelecek (birilerince bir yerlerden çikarilip getirilecek) hocanin daha iyi olacagina da inanmiyorum. Gene katakulli dönecek ve biz kaybedecegiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Ekim 17:03
01

GERÇEK SAKARYASPORLU - Ya Allah aşkına gerçekten bu takımın bu yıl ve bundan sonraki yıllar bu kafayla başarılı olacağına inanan var mı ? Pes yahu gerçekten ! Bu takım siyasilerin elinde ve belli çevrelerin elinde oyuncak oldukça 20 yıldır düzelmedi ve de düzelmeyecek. Çözüm basittir ve mucize değildir, basit gazlarla ve darbe gibi adı seçim olan bir kurulla gelenler bu takımı başarılı kılamaz. VİZYON SAHİBİ SAKARYALILAR GERÇEĞİ GÖRÜYOR #CEVATEKŞİİSTİFA #EKREMYÜCEİSTİFA #UĞURAKKUŞBAŞKAN #SAKARYASPORŞAMPİYON (BU saatten sonra yalvarmaları lazım Uğur Başkan'a gelmesi için biz ettik sen etme diye!!! Sanmıyorum ama belki)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Ekim 17:03