Sakaryaspor'da loca krizi!

Sakaryaspor’da, Türkiye Futbol Federasyonu’nun, localarda %50 seyirci alınması iznini açıklaması sonrasında kaos patlak verdi

Türkiye Futbol Federasyonu’nun, localara %50 seyirci alınması iznini vermesi sonrasında Sakaryaspor’da hareketlilik başladı. Her yıl satışların tekrarlanması gerektiği öğrenilen locaların geçtiğimiz sezon İbrahim Nalbant ve Cumhur Genç dönemlerinde iki yıllık bedelle kiralanması kaos yarattı. Stadın kullanım hakkını bu yıl devre alan Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün resmi kayıtlarına göre stattaki 30 loca şuan satılmamış göründüğü öğrenilirken, geçtiğimiz sezondan kulüple 2 senelik sözleşme ile loca alan 13 ismin ise olduğu gelen bilgiler arasında.

ÇÖZÜM ŞART

Yeni Atatürk Stadı’nın kullanım ve kiralama hakkının Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde olması nedeni ile Sakaryaspor kulübü yeni sezonda Büyükşehir Belediyesi ile değil Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile sözleşme yaparak loca satabilecek. Gençlik Spor İl Müdürlüğü loca satışlarından Sakaryaspor’un sattığı bedele bakmaksızın locaların büyüklüğü ve kapasitesine göre 9 ile 18 Bin TL kiralama payı alabilecek. Stadın kullanım hakkı Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde olduğundan dolayı Sakaryaspor’un loca satma hakkı olmadığı öğrenildi. Pazarspor maçı öncesinde oluşan loca sorunun kulüp yönetimi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ve loca sahipleri ile yapılacak görüşmelerin ardından çözülmesi bekleniyor. Şenol ÇİVİCİK

Sakarya Yenihaber

17 Eki 2020 - 16:37 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.