Sakaryaspor’da savunma çöktü!

Etimesgut Belediyespor maçında savunmanın iki önemli ismi Ümit Yasin ile Berkay Can’ı kaybeden Sakaryaspor’da, Kastamonuspor maçı öncesinde tek stoper Burak Öksüz kaldı.

sakaryayenihaber.com-Şenol ÇİVİCİK

BURAK KALDI

Sakaryaspor’da, Kastamonuspor maçı öncesinde savunma S.O.S veriyor. Berkay Can Değirmencioğlu’nun Etimesgut Belediyespor maçının son dakikasında kırmızı kart görmesi, Fatih Tultak ve Ümit Yasin Arslan’ın sakatlıkları nedeniyle bu maçta savunmada teknik heyetin elinde sadece Burak Öksüz kaldı.

ÇAĞRI HAMLESİ

Ligin ilk yarısının son maçında 6 Ocak Çarşamba günü oynanacak müsabaka öncesinde savunma konusunda kara kara düşünen teknik heyetin bu konuyu Çağrı’yı stopere çekerek çözüme kavuşturması bekleniyor. Bilindiği gibi Çağrı orta sahanın yanı sıra savunmanın sağında ve ortasında da görev yapabiliyor.

01 Oca 2021 - 10:18 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.