#Sakaryasporİçin sabit gelir çağrısı!

Tatangalar, yeşil siyahlı kulübe sabit gelir kaynağı sağlanması için çalışma başlatıyor

07 Ağu 2020 - 12:41 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Recko - kalıcı gelirde olsa sakaryaspor düzelmez göztepe samsun gibi yatırım yapacak birileri lazım geliri gideri hesaplıyacak 10 topcu al bunlar yaramadı gönder devre arası 8 -9 topcu al bunlarda geç kaldı olmadı kalıcı gelir olursa 20 topcu alırız biz kalıcı gelir evet olsun ama gelen yönetimlerde hesap verebilsin zararı karşılayabilsin olmadı ben gidiyorum diyen yönetimler kalıcıda gelir olsa farketmez neden dersen sabırsız bi taraftara sahibiz bu topçu olmadı gönder gitsin derizzzzz yönetimlerinde suçu yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ağustos 12:41
01

Sakaryalı - Beleşçi Tatangalar Yiyici Yöneticiler ve Yiyici Tribün liderleri gitmeden ve Sakarya spor zengin bir iş adamına satılmadan düzelmez. Sabit gelir olsa Yiyici Yöneticilere ve Tribün liderlerine yetmez. Yiye yiye doymadılar aç gözlüler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ağustos 12:41