ŞAMPİYON ERENLERSPOR

U14 A Ligi’nde final heyecanı Erenlerspor ile Harmanlıkspor arasında Erenler Stadı’nda yaşandı. Müsabakayı 2-1 kazanmayı başaran Erenlerspor şampiyonluğunu ilan etti.

Erenlerspor, U14 A Ligi’nde final karşılaşmasında Erenlerspor ile Harmanlıkspor, Erenler Stadı’nda kozlarını paylaştı. Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan müsabakada rakibini Kerem Demiral ve penaltıdan Emin Mert Can’ın golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başaran Erenlerspor şampiyon oldu. Bu sezon U19, U16 ve U15’ten sonra U14 kategorisinde de Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanan Erenlerspor’da maçın sonunda sporcuların büyük mutluluğu gözlerden kaçmadı. Erenlerspor Kulüp Başkanı Şaban Çolak, sporcularını elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayarak, “Çok mutluyuz. Erenlerspor olarak bu yıl kupalara ambargo koyduk. Bunun gururunu yaşıyoruz” dedi. Şenol ÇİVİCİK

#

18 Nis 2019 - 11:34 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.