Şampiyon Sakarya FK

İstanbul’da Ceylan Sportif tarafından organize edilen turnuvada ilimizi temsil eden Sakarya Futbol Kulübü, 2009 grubunda şampiyon, 2010 grubunda ise ikinci olarak iki kupayla ilimize döndü. Sporcuların mutlulukları gözlerden kaçmadı.

Şampiyon Sakarya FK
Haber albümü için resme tıklayın

2 KUPAYLA DÖNDÜ

Sakarya Futbol Kulübü, İstanbul’da Ceylan Sportif tarafından organize edilen turnuvada fırtına gibi esti. Fenerbahçe, Başakşehir, Kasımpaşa, Ümraniye, Pendik, Balıkesirspor, Gölcük Karadeniz, İstanbul Trabzonspor gibi 40 takımın yer aldığı turnuvada 2009 grubunda şampiyon olan Sakarya Futbol Kulübü, 2010 grubunda ise finalde hakem hatalarına kurban olarak ikinci oldu. Turnuvada iki kupayla dönmeyi başaran sporcuların müsabakaların sonunda yaşadığı sevinç görülmeye değerdi.

ÇOK GURURLUYUZ

Sakarya Futbol Kulübü Başkanı Çetin Serter, İstanbul’da fırtına gibi esen sporcularını ve antrenörler İrfan Dal ile Erdoğan Çakır’ı kutladı. Başkan Serter, “Bu kulüp yeni olmasına rağmen altyapılarda katıldığı turnuvalarda madalyaları almayı başarıyor. İki grupta da kürsüye çıkmayı başardık. Şampiyonluk ve ikincilik sevinci yaşadık. Başarılarımız artarak sürecek. Sakarya futboluna yeni renk katacak bu kulüp alacağı neticelerle Sakarya'yı en iyi şekilde temsil etmeye devam edecek” dedi. Serkan ÖZAY

Sakarya Yenihaber

05 Eyl 2019 - 12:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.