ŞAMPİYONA COŞKULU KARŞILAMA

Macaristan’da düzenlenen 2018 Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Milli güreşçi Metehan Başar ve Milli Takıma havalimanında coşkulu karşılama düzenlendi. Başar, hedefinin Olimpiyat madalyası olduğunu söyledi.

Macaristan’da düzenlenen 2018 Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Milli güreşçi Metehan Başar ve Milli Takıma havalimanında coşkulu bir karşılama yapıldı. Kafileyi Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, İstanbul Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Kubilay Kalaycıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Celalettin Deniztoker ve Türkiye Güreş Federasyonu yetkilileri, sporcuların yakınları ile çok sayıda güreş sever karşıladı.

HEDEFİM TOKYO

Grekoromen stil 87 kiloda altın madalya elde eden Metehan Başar, üst üste ikinci kez altın madalya kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başar, “Bir dünya şampiyonasını daha bitirdik. Altın madalya kazandım. Altın madalyayı kazanmak için çok çalışmıştık. Allah’a şükür ki aldık. Bundan sonra da şampiyonluklara devam etmek istiyorum. En büyük hedefim, 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda altın madalya almak.” ifadelerini kullandı. Karşılamaya gelenlere teşekkür eden şampiyon güreşçi Metehan, “Ailem ve beni seven herkes buraya gelmiş. Bundan sonra da inşallah bu sevinci onlara tekrar yaşatmak bana nasip olur.” diye konuştu.

#

31 Eki 2018 - 11:52 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.