ŞAMPİYONA COŞKULU KARŞILAMA

Romanya'da yapılan Yıldız Kızlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Sakaryalı Milli boksör Ece Asude Ediz’e Adapazarı’nda coşkulu bir karşılama töreni düzenlendi.

COŞKULU KARŞILAMA

Romanya'da yapılan Yıldız Kızlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Sakaryalı Milli boksör Ece Asude Ediz’e Adapazarı’nda coşkulu şekilde karşılandı. Törene Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Murat Acar, Büyükşehir Belediye Spor Müdürü Davut Cengiz, Boks Antrenörü Muhammet Ali Keskin karşıladı. Davulla, zurnayla, meşalelerle ve bayraklarla karşılanan Ece Asude Ediz'in mutluluğu görülmeye değerdi. Serdivan Spor Kulübü Boksörü, Geyve Anadolu Lisesi öğrencisi olan 2003 doğumlu Ece Asude Ediz, Avrupa şampiyonluk sevincini babası Ahmet ve annesi Yeliz Ediz olmak üzere tüm sevenleri ile paylaştı.

GURUR DUYUYORUZ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Murat Acar, Büyükşehir Belediye Spor Müdürü Davut Cengiz birlikte şampiyon sporcuyu tebrik ederek ödül verdi. Şampiyonla gurur duyduklarını belirten Spor Şube Müdürü Acar, " Ece Asude Ediz, Avrupa Şampiyonu olarak Sakarya Boks tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Yıldız Kızlarda 80 kiloda Avrupa Şampiyonu olarak İlimize Altın Madalya kazandıran Şampiyon kızımız Ece Asude Ediz'i kutluyorum. Bu tarihi başarıda emeği geçen başta sporcumuzun ailesi ve antrenörleri olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. "dedi. Ahmet MALKOÇ

#

07 Haz 2019 - 12:22 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.