ŞAMPİYONLUK YOLUNDA 3 PUAN SEVİNCİ

Sakaryaspor taraftarı Karagümrük maçında takımlarına verdiklerini destekle tam not aldı. Yeşil-Siyah sevdalıları şampiyonluk yolunda alınan galibiyetle keyifli bir hafta sonu geçirdi

Sakaryaspor taraftarı Karagümrük maçında yerlerini alarak takımlarına tam destek verdi. Atatürk Stadı’nda büyük bir coşkuyla Sakaryaspor’a destek veren taraftarlar oynanan futbolu beğenmese de 1-0’lık galibiyetle büyük sevinç yaşadı. Zorlu maçta üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapan taraftarlar maçın sonunda şampiyonluk tezahüratlarıyla Atatürk Stadı’nı inletti.

Yeşil-Siyahlı taraftarlar zirve yarışında puan farkının 2’ye inmesiyle mest oldu. Taraftarlar bu sene de şampiyonluk istiyor.

Karagümrükspor maçının galibiyeti sonrasında Atatürk Stadı’nda büyük bir coşku yaşandı. Futbolcular maraton tribünü önünde galibiyeti Tatangalar’la kutladı. Yeşil-Siyah sevdalıları şampiyonluk tezahüratlarıyla takımı soyunma odasına gönderdi. Bu sene de takımlarından şampiyonluk bekleyen taraftarlar sahadaki oyunun daha iyi olması gerektiğini söylediler. Sakaryaspor taraftarı Konya deplasmanında da takımlarından galibyet beklerken ligin ilk yarısını lider tamamlamayı arzuluyor.

#

07 Kas 2017 - 11:59 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.