SANCAKTEPE'Yİ BIRAK EYÜP'E BAK

Şampiypnluk yolunda üst üste ağır puan kayıpları yaşayan Sakaryaspor’da gözler Eyüp maçına çevrildi. Zorlu maçın hazırlıklarına başlayan Sakaryaspor’da moraller bozuk.

Sakaryaspor, TFF 2.Lig’in 27’nci haftasında pazar günü Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Sancaktepe maçını geride bırakan yeşil-siyahlılar Eyüpspor maçının hazırlıklarına dün Rüstemler Tesisleri’nde start verdi. Günü tek idmanla geçiren Sakaryaspor’da morallerin bozuk olduğu gözlendi. Lig’de daha fazla puan kaybı yaşamak istemeyen İsmail Ertekin’in öğrencileri Eyüpspor maçını kazanıp moralleri düzeltmek istiyor.

Sakaryaspor’da kırmızı kart cezalıları Serkan Odabaşoğlu ve Berkay Can Değirmencioğlu Eyüpspor maçında forma giyemeyecek. Sakatlığını bir türlü atlatamayan Alper Tursun’un durumu ise bu maç öncesinde belirsizliğini koruyor. Sancaktepe maçında sakatlanan Ferit Erişçi ile Oğuz Kocabal’ın ise Eyüp maçında kadrodaki yerini alması bekleniyor. Sakaryaspor bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Şenol ÇİVİCİK

#

13 Mar 2019 - 11:54 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.