Sinan imzayı attı ama.. Herkes bunu konuşuyor!

Sakaryaspor'un yeni transferi Sinan Özkan yeşil-siyahlı kulübe 1.5 yıllık imza attı.

Sakaryaspor Yönetimi, Okan Baydemir’in ayrılmasının ardından sağ kanada transfer yaptı.

Sakaryaspor, Bayburtspor’dan sinan Özkan ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kanat ve forvet hattında oynayan Sinan Özkan, Sakaryaspor ile aynı grupta yer alan Bayburt İl Özel İdare formasıyla bu sezon lig ve kupada toplam 13 maça çıktı. 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu, bu maçların 12'sinde ilk onbirde sahaya çıkarken, sadece bir gol kaydedebildi.

2 AY ÖNCE KADRO DIŞI KALMIŞTI

Sakaryaspor’un yeni transferi Sinan Özkan, Bayburt formasıyla son olarak 24 Kasım’da Van deplasmanında forma giydi. O maçın ardından Tayyip Kanarya ile birlikte kadro dışı kalan Sinan Özkan, yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak kalmış durumda.

OYNADIĞI TAKIMLAR

1986 doğumlu tecrübeli futbolcu Altay, Afjet Afyonspor, Giresunspor, Göztepe, Yeni Malatya, Alanyaspor, Gaziantep FK, Adana Demir, Konyaspor, Elazığspor. Tokatspor, Fethiyespor, Manisaspor, Samsunspor ve Türk Telekom formaları giydi.

Sakarya Yenihaber

14 Oca 2020 - 14:45 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Rustu - Allah askina bu oyunculari yonetime sesleniyorum kafaniza silah dayayip zorlami sakaryaspor a

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 14:45