SIRA GELDİ LİDERLİĞE

Sakaryaspor, Spor Toto 2.Lig’de adım adım zirveye ilerliyor. Karagümrük’ü yenerek zirveyle aradaki farkı 2 puana indiren Sakaryaspor artık liderlik koltuğuna oturmanın hesaplarına başladı

LİDERLİK HESABI

Sakaryaspor Spor Toto 2.Lig’de zirve yarışında bu hafta büyük bir avantaj sağladı. Şanlıurfa, Gümüşhane ve Altay’ın puan kaybettiği haftayı iyi değerlendiren ekibimiz Karagümrük’ü yenerek zirve ile aradaki puan farkını iyice kapattı. 11 maçta 20 puana ulaşan yeşil-siyahlılar zirvenin sadece 2 puan gerisinde yer alıyor. Yeşil-Siyahlı ekibimizde artık liderlik hesapları yapmaya başlanırken hedef ilk yarıyı zirvede tamamlamak.

ZİRVE YARIŞI KIZIŞTI

Lig’de zirve yarışında büyük bir çekişme yaşanıyor. 11’nci hafta sonunda Bandırmaspor yeni lider olurken, Gümüşhane, Şanlıurfa, Altay, Sakaryaspor ve Kırklarelispor liderlik için savaşıyor. İlk 8’de yer alan takımlar arasında puan farkının çok az olması heyecanı her geçen hafta arttırıyor. Bandırmaspor 22, Gümüşhanespor, Şanlıurfaspor, Altay ve Kırklarelispor 21, Sakaryaspor 20, Niğde Belediyespor, 19 Bugsaş ise 18 puanda bulunuyor. Erdem YILDIRIM

#

07 Kas 2017 - 11:51 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.