Suat Kaya imzayı bekliyor

Sakaryaspor’un yeni teknik direktörü Suat Kaya oldu.

Sakaryaspor’da Abdullah Ercan’la yolların ayrılmasının ardından yönetim takımı Suat Kaya’ya emanet etti. İlk görüşmede 1 Milyon TL ücret isteyen Suat Kaya daha sonra bu rakamı aşağı çekti. Geçen sezon Menemen Belediyespor’u şampiyon yaparak 1.Lige çıkaran Suat Kaya, bu sezon Sakaryaspor’un başarısı için ter dökecek. Spor Müdürümüz Erdem Yıldırım’a konuşan Suat Kaya, “Sakaryaspor’la anlaşmaya vardık. Yönetimden imza için haber bekliyorum” dedi. Öte yandan Suat Kaya ile anlaşma sağlanmasına rağmen yönetimin Osman Özdemir’le görüşme yapacak olması kafalarda soru işareti bıraktı.

SUAT KAYA KİMDİR?

1967 yılında dünyaya gelen Suat Kaya Galatasaray’ın efsane isimlerindendir. Futbol hayatına 12 yaşında Yeşilköyspor takımının alt yapısında adım atan Suat Kaya 1986 senesinde Galatasaray takımına transfer oldu. İlk olarak Galatasaray altyapısında görev alan, minik takımı ve PAF takımı üst üste 2 kez şampiyon yapan Kaya, 2006 ve 2007 sezonu ortasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un teknik direktörü oldu. Ardından Orduspor, Rizespor, Diyarbakırspor, Tokatspor, Göztepe, Bucaspor ve Menemen Belediyespor takımlarının teknik direktörlüğünü yaptı.

18 Eyl 2019 - 16:43 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.