T. DİREKTÖR DENİZ KOLGU: PUAN FARKINI İNDİRECEĞİZ

Teknik Direktör Deniz Kolgu, Gaziosmanpaşa’yı yenmeleri durumunda zirveye bir adım daha yaklaşacaklarını söyledi. Kolgu, Etimesgut’un maç yapmadığı, zirvedeki takımların birbiriyle oynadığı haftada kazanan biz olacağız” dedi.

FARK AZALACAK

Sakaryaspor’da Teknik Direktör Deniz Kolgu, Etimesgut Belediyespor’un maç yapmadan geçtiği haftada Gaziosmanpaşa karşılaşmasını kazanmaları halinde önemli bir konuma geleceklerini söyledi. Kolgu, “Grubumuzda üst sıralarda Orhangazispor-Diyarbekirspor birbirleriyle karşılaşacak. Biz evimizde oynayacağımız maçı kazanırsak aradaki puan farkını daha da aşağılara indirerek zirveye bir adım daha yaklaşacağız” dedi.

2’DE 2 YAPALIM YETER

Hedeflerinin ligde kalan iki maçı da kazanıp devre arasına liderle aradaki puan farkını en aza indirmiş şekilde girmek olduğunu belirten genç teknik adam, bunu da başaracaklarını ifade etti. Kolgu, “Ben en kötü ihtimalle (Etimesgut Belediyespor) son maçını kazanırsa) 7 puanla farkla sezonu bitireceğimizi düşünüyorum. Liderin son haftalardaki durumuna bakarsak daha az bir puan farkıyla da ilk yarıyı bitirebiliriz” dedi.

#

02 Ara 2015 - 12:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.