TATANGALAR'DAN YÖNETİME: 'İCRAAT BEKLİYORUZ'

Tatangalar, yeni sezon öncesinde İbrahim Nalbant yönetimine sert bir açıklama yaptı. Kongreden önce verilen sözlerin tutulmasını isteyen taraftarlar yönetimde icraat beklediklerinin mesajını verdiler.

Tatangalar, yeni sezon öncesinde İbrahim Nalbant yönetimine sert bir açıklama yaptı. Kongreden önce verilen sözlerin tutulmasını isteyen taraftarlar yönetimde icraat beklediklerinin mesajını verdiler.

İşte Tatangalar’ın açıklaması…

“Öncelikle şehrin ileri gelenlerinin maddi, manevi Sakaryaspor’u öksüz bıraktığı bu ortamda yeni gelen yönetime hoş geldiniz diyoruz…

Yakından takip ettiğimiz, sancılı bir kongre sürecini geride bıraktık. Yeri geldiğinde uğrunda ölümlere gidip geldiğimiz sevdamız Sakaryaspor’un bulunduğu son durum maalesef ki içimizi karartmaktadır.

Kongreden önceki söylemler, sözlerin kongreden sonraki hareketler ve icraatlar ile alakası olmadığını, vaatlerin gerçeklerle bir doğruda kesişmediğini hayretler içinde izlemekteyiz. Biliniz ki sükûnet içinde kararan içimizin dışa vuruşu bu kadar sakin olmayacak adeta patlayan bir volkanı andıracaktır.

Bilinmelidir ki; bu şehirde Tatangalar’ın gözünün görmediği bir karış toprak, kulağının duymadığı tek laf-ı güzaf yoktur. Toplantı salonlarından çıkan bütün çatlak seslere hakimiz. Ayrıca Sakaryaspor’umuz amatörün kıyısına kadar gelmişken Arap çöllerinde tomar tomar dolar ile serinleyenlerin birden alevlenen Sakaryaspor aşkını da şaşkın gözlerle izlemekteyiz.

Bir diğer konu; Finallerde bu şehrin evlatlarının gözyaşlarına sebep olmuş, kilometrelerce yolu karşılıksız tepmiş taraftarların ahını alan, Sakaryaspor’un kaderi ile oynayan ‘nargileci topçulara’ yeni sözleşmelerin altın tepside sunulacak olması tarafımızda büyük rahatsızlık yaratacaktır. Bu işin tamamen takipçisi olacağız!

Kongre öncesinde transferin açılması başta olmak üzere verilen sözlerin faaliyete dökülmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.

İnsanın onuruyla arasında çok ince bir tel vardır, o da sözdür!”

#

17 Tem 2019 - 10:26 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.