Tek gerçek Ekrem Yüce

Yaşar Zımba transfer sürecinde yaşananlarla ilgili önemli mesajlar verdi. Başkan Zımba, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin 5 Milyonluk destek sağladığını söyledi. Zımba, bu süreçte Yüce dışında bazı kişilerin gereğinden fazla büyütülmesini eleştirdi

5 MİLYONLUK DESTEK

Sakaryaspor Başkanvekili Yaşar Zımba, dün Taban Birlikleri toplantısında Sakaryaspor’un transfer süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin 5 Milyonluk destek sağladığını belirten Zımba, “Bugüne kadar Sakaryaspor’a bir belediye başkanının böyle desteğini göremedim. Cevat Ekşi’ye sordum geçen yıl belediyeden 700 bin TL destek almışlar” dedi.

BAZILARI ŞOV YAPIYOR

Transfer sürecinde bazı isimlerin hiçbir şey yapmadan ön planda olmasını eleştiren Zımba, “Şunu herkes iyi bilsin Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce transferi açan ve maddi destek sağlayan tek kişidir. Sakaryaspor’a bit kadar destek olanlar deve kadar büyütülüyor. Bunların hepsini zamanı gelince açıklayacağım. Ben çok şey bildiğimi zannediyordum fakat işin içine girince hiçbir şey bilmediğimi gördüm. Sakaryaspor için bir şeyler yaptığını söyleyip ortalıkta gezen kişilerin aslında hiçbir şey yapmadığını açık ve net şekilde biliyorum. Bunların hepsini açıklayacağım” dedi. sss

06 Eyl 2019 - 12:03 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.