TÜRK TRAKTÖR'ÜN ŞAMPİYONU

Türk Traktör 15. Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında, Gözde 2 Dış Hatlar şampiyon oldu. Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupaları verildi.

Türk Traktör 15. Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında heyecan sona erdi. Büyük bir çekişmeye sahne olan turnuvada Gözde 2 Dış Hatlar takımı şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Haddini Bilbao turnuvayı ikinci tamamlarken, Yollar Bizi Bekler takımı ise üçüncülük kupasıyla turnuvayı kapattı. Turnuvanın gol kralı ise Selahattin Tezgel oldu.

Türk Metal Sendikası Sakarya Şube Başkanı Olcay Meriç final maçında yerini alarak takımlara kupalarını takdim etti. Meriç, “Türk Traktör tarafından bu yıl 15’ncisi düzenlenen turnuvada güzel bir heyecan yaşandı. Turnuvaya katılan ve kupa kazanan tüm oyuncuları tebrik ediyorum” dedi. Öte yandan Gözde 2 Dış Hatlar takımı bugün Ankara Türk Traktör’de düzenlenen turnuvanın şampiyonu ile süper kupa maçında karşı karşıya gelecek.Erdem YILDIRIM

#

01 Kas 2017 - 10:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.