Valilik izin verdi: Sakaryaspor kongresi bu tarihte yapılacak!

Sakaryaspor'un olağanüstü kongresinin yapılıp yapılmayacağıyla ilgili karar verildi. Valilik kurallara uyulması koşuluyla kongreye izin verdi.

Sakaryaspor'un olağanüstü kongresinin yapılıp yapılmayacağıyla ilgili karar verildi. Valilik kurallara uyulması koşuluyla kongreye izin verdi. Olağanüstü genel kurulu 28 Kasım’da Atatürk Stadı’nda yapılacak. İlk kongrede çoğunluk sağlanamadığı takdirde 5 Aralık’a ertelenecek. Sakaryaspor’da kongre öncesinde Cumhur Genç, Uğur Akkuş ve Hüdaverdi Bahadır adaylığını açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre;

“Sakarya Spor Kulübü Derneği’nin Sakarya Valiliğine vermiş olduğu 17.11.2020 tarih ve 2020/101 sayılı yazısında “Derneğin 13.11.2020 tarihinde alınan karar gereği, 28.11.2020 tarihinde saat 14:00 de yeni Sakarya Atatürk Stadında seçimli olağanüstü genel kurul kararı alındığı, çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantının aynı yer ve saatte 05.12.2020 tarihinde yapılmasına karar verildiği, alınan seçim kararından dolayı yönetim boşluğunun oluşmaması ve Türkiye Futbol Federasyonu ikinci ligde mücadele eden Sakaryaspor’un temsil edilebilmesi adına yapılacak olağan üstü toplantı için gerekli izin verilmesi” talep edilmiştir. Yapılan değerlendirme sonucu yapılacak toplantının açık havada yapılması, maske ve mesafe kurallarına titizlikle riayet edilmesi, görevliler haricinde kimsenin katılmaması ve Bilim Kurulunun önerilerine uyularak yapılmasına belirtilen tedbirlere ilişkin uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi ve mağduriyete neden olunmamasına, 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu gereğince oy birliği ile karar verilmiştir.”

19 Kas 2020 - 17:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.