Yaktın bizi Adana!

Sakaryaspor’un, kupa maçındaki Adanaspor karşılaşmasının faturası ağır oldu! Ligde 3’te 3 yaparak havaya giren yeşil-siyahlı ekibimizde 15 futbolcunun korona olması tüm planları alt üst etti.

sakaryayenihaber.com-Şenol ÇİVİCİK

KUPA FATURASI

Sakaryaspor’da, Adanaspor’la oynanan kupa maçının faturası 15 futbolcu kaybına neden oldu! Kupa maçının ardından başlayan yaprak dökümü Tetiş Yapı Elazığspor karşılaşması öncesinde tavan yaptı. Teknik heyetin büyük bölümünün yanı sıra takımın yarısından fazlası korona olarak tedaviye alınan yeşil-siyahlı ekibimizde yaşanan bu durum Tetiş Yapı Elazığspor maçının ertelenmesine neden oldu.

BAYBURT’TA İPTAL

Hasta sayısının çok olduğu yeşil-siyahlı ekibimizde 9 Aralık Çarşamba günü deplasmanda oynanacak Bayburt İl Özel İdarespor maçı da federasyon tarafından ileri bir tarihe ertelendi. Yeşil-Siyahlı ekibimizin 13 Aralık Pazar günü sahasında oynayacağı Serik Belediyespor karşılaşmasıyla ilgili son karar ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

HAVA YAKALANMIŞTI

Sakaryaspor’da vaka sayısının çokluğu nedeniyle ertelenen müsabakalar tam hava yakalanmışken büyük bir şanssızlık olarak ortaya çıktı. Ligde zirve yolunda arka arkaya alt sıralardaki rakipleriyle oynayacağı müsabakalarda alınacak seri galibiyetlerle morallerin tavan yapması beklenirken, bu durum ise tüm planları alt üst etti. İlk olarak Tetiş Yapı Elazığspor maçının ertelenmesiyle başlayan bu sürenin önümüzdeki haftaki iki maçın da ertelenmesiyle sonuçlanması halinde Sakaryaspor’u ocak ayı içerisinde yoğun bir maç trafiği bekleyecek.

04 Ara 2020 - 09:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.