YİNE AYNI TABLO: KONGRE ERTELENDİ

Sakaryaspor’da beklenen oldu ve olağanüstü genel kurulun ilk oturumunda çoğunluk sağlanamadı. Sakaryaspor’un yeni başkanı 23 Haziran Pazar gününe ertelenen kongrede belli olacak.

Sakaryaspor’un olağanüstü genel kurulunun ilk oturumunda çoğunluk sağlanamadı. 601 Sakaryaspor delegesinden 22’si imza atarken, mevcut yönetimin bir kongre düzeni bile kurmaması ve genel kurulun yapıldığı salona dahi gelmemesi dikkat çekti. Başkan adaylığı için girişim içinde olan Cumhur Genç’in Sakaryaspor Başkanlık makam odasından ayrılmaması herkesin ilgisini çekerken, kongre salonunda adaylığını açıklayan tek isim olan İbrahim Nalbant ve arkadaşları hazır bulundu. Sakaryalı teknik direktör Bülent Uygun’da kongrede yerini aldı. Sakaryaspor’da olağanüstü genel kurulun ikinci oturumu 23 Haziran Pazar günü saat 14.00’te Rüstemler Tesisleri’nde yapılacak ve yeşil-siyahlı kulübün yeni başkanı seçilecek. Şenol ÇİVİCİK

#

17 Haz 2019 - 12:03 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.