Yönetim ağırdan alıyor

Sakaryaspor Yönetimi maddi sorun yaşamasına rağmen sponsorluk görüşmelerini ağırdan alıyor. Toyota, Şen Piliç ve Arma Filtre görüşmelerinden ses seda çıkmıyor.

Sakaryaspor Yönetimi kulübe gelir sağlamak amacıyla yapacağı sponsorluk görüşmelerini hala gerçekleştirmedi. Ramazan ayında Toyota, Şen Piliç ve Arma Filtre’yi ziyaret ederek sponsorluk görüşmesi yapacağını duyuran yönetim bu konuda henüz adım atmadı. Sponsorluk görüşmeleri için her fırsatta Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu beklendiklerini dile getiren yöneticilere henüz davet gelmedi.

Sakaryaspor Yönetimi’nin durumu maddi açıdan pek parlak gözükmüyor. Kombine satışlarından gelir elde etmeye çalışan yönetim kendi içinde de para toplayamamanın sıkıntını yaşıyor. Oluşum sürecinde Başkan Selahattin Aydın’a verilen sözlerin yerine getirlip getirilmeyeceği ise merakla bekleniyor. Sakaryaspor Yönetimi ligin başlamasıyla futbolculara ilk peşinat ödemesini yapması gerekiyor.

#

28 Ağu 2013 - 10:09 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.