Abdussamet için bir araya geldiler

Lösemi tedavisi gören Abdussamet Yelken ve ailesine moral ve destek vermek amacıyla, düzenlenen etkinlikte Hendekliler bir araya geldi. Etkinliğe siyasi parti temsilcileri de katıldı.

Abdussamet için bir araya geldiler
Abdussamet için bir araya geldiler
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Hendek Genç Karadenizliler Derneği tarafından Lösemi tedavisi gören Abdussamet Yelken’e moral ve destek gecesinde Hendekliler bir araya geldi. Kapalı spor salonunda düzenlenen moral ve destek gecesinde sunuculuğu gönül dostu yaparken birçok Yerel sanatçı ve halk oyunları ekibi sahne aldı.

SİYASİLER VE VATANDAŞLAR

Geceye Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AKP İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Faruk Özkür, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz, AKP Kadın Kolları, CHP Kadın Kolları, BBP Kadın Kolları, Meclis üyeleri, Sakarya Kartvel Derneği Başkanı Mustafa Kolat ve Yönetimi, Hendek El Ele Engelliler Derneği Başkanı Esin Aygen, Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Ahmet Der, Dostlar Platformu Başkanı emekli din görevlisi Hüseyin Düzeltici ve Platform üyesi Fatih Sunman, Çukur Grubu ve çok sayıda duyarlı vatandaş katıldı.

BİLETLER TÜKENDİ

Ankara’da olan ve programa katılamayan MHP Grup Başkan Vekili M. Levent Bülbül, Abdussamet Yelken ve ailesini arayarak destek verdi. Bülbül geceye çok sayıda bilet alarak destek verdi. Genç Karadenizliler Derneğinin düzenlediği gecede Hendek Ülkü Ocakları İlçe teşkilatı görev alırken çok sayıda bilet satıldı. Gecenin sunuculuğunu Gönül Dostu Remzi Armağan yaparken, programda Yerel sanatçılar ve Kartvel Derneği Halk Oyunları ekibi birbirinden güzel gösterileri sahnelediler. Moral gecesinin ardından Abdussamet Yelken ve ailesi düzenlenen güzel gecede kendilerini yalnız bırakmayan, emek veren ve destek veren Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na, siyasilere, sanatçılara ve vatandaşlara ayrı ayrı teşekkür ettiler. Abdussamet Yelken’e moral ve destek amacıyla düzenlenen gecede vatandaşlar gönüllerince eğlenerek hoşça vakit geçirdiler. Mehmet Kavis/HENDEK

Sakarya Yenihaber

08 Eki 2019 - 12:20 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.