Gönüleli Derneği'nden ihtiyaç sahiplerine yardım eli

Koronavirüsünün ekonomi üzerindeki olumsuz etkileri sebebi ile zor günler yaşayan halkın yardıma koşan Gönüleli Derneği koşuyor.

Gönüleli Derneği'nden ihtiyaç sahiplerine yardım eli
Gönüleli Derneği'nden ihtiyaç sahiplerine yardım eli
+1
Video için play'e tıklayın

Evdekal yardımları ile alakalı açıklama yapan Gönüleli Derneği Başkanı Ahmet Zahit Dizdar; "Devlet ve millet olarak herkes bu zor günlerde üzerine düşeni fazlası ile yapmalı bizlerde imkanlarımızı zorlayarak her gelen talebi hızlıca değerlendirip yardım kolilerimizi en kısa zamanda sofralarına ulaşabilmek için yoğun blr çaba sarfediyoruz. Bu süreçte bağışçılarımızda projelerimize desteklerini esirgemiyorlar. Bizler Allah’ın rızasının mazlumların duasında saklı olduğuna inanıyoruz ve mazlumların duası vesile ile bu günleri atlatacağımıza da inancımız tamdır. Yeterki vatandaşlarımız evde kalsın ve bu süreci en kısa zamanda atlatalım." dedi

15 Nis 2020 - 13:51 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Meral Yavaşoğlu - 47 yaşındayım ve engelliyim geçen sene eşimi kaybettim 1 oğlum var oda akciğeri söndü çalışamıyor erzak yardımı istiyorum evden çıkamıyorum astım hastasıyım adres tekeler mahallesi kuyu sokak no 8 daire 1 Allah kabul etsin şimdiden

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 13:51
01

ABDULLAH TIKAN - BU YADIMLARI NEYE GÖRE VERİYORSUNUZ HİÇ BİZE YADIM GETİREN YOK

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 13:51