Yoldaki sıkıntılar vatandaşın canına tak etti

Ufuk Karadeniz isimli sosyal medya kullanıcısı Serdivan Orta Mahalle Hasır Sokağın arkasından bulunan ve henüz ismi haritalarda görünmeyen caddeyle ilgili şikayetlerini Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye iletmek istemiş.

Mikro blog sitesi Twitter üzerinden yazan Karadeniz, “Allah aşkına yeter artık birde bu tarafa ulaşın.

9 aydır aynı çileyi çekmekten, toz toprak yutmaktan bıktık. Defalarca Beyaz Masayı aradık. CİMER’E yazdık, yol işleri şefi ile görüştük. Hep aynı cevap alt yapı SASKİ bitirsin hemen atacağız asfaltı diyen yol şubesi şefi.

Şimdide AGDAŞ, Türk Telekom bunları bekliyoruz. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Başkana ulaşabilirsiniz, hızlı bir şekilde hallolur deniliyor. Ne yapalım Allah aşkına sıradan bir vatandaşın hizmet alması için illaki birilerini tanımak mı gerekiyor. Lütfen biraz vicdan böyle hizmet anlayışı olmaz.

4 aylık bebeğimiz var. Gündüz inanın camları açıp evi havalandırmamız imkansız. Yoldan gecen kamyoncu ve ekmek arabalarıyla çıkardıkları toz nedeniyle birbirimize girme noktasına geldik. Aylık 50 lirayı geçmeyen su faturası 75 liranın altında gelmiyor. Artık balkon yıkamaktan yıkamadığımız taktirde eve daha da toz giriyor. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Keşke 2018 aralıkta açıp dolgularının bittiği bu yolu altyapı planlaması yapmadan önce açmayıp insanlara eziyet edip ahını almasaydınız. Size daha önce de yazdım hiç oralı bile olmadınız. Ya da sosyal medya ekibiniz sizi hiç haberdar bile etmiyor, yazık çok yazık” diye yazmış.

+++++++++++

Fatih Mahallesi dertli

Arifiye Fatih Mahallesi Selimiye Sokak’tan geldi şikayet. Yollarının bozukluğundan dert yanan okurumuz, “Sağlık Ocağı’nın yanındaki yol ciddi hasarlı. Bir süreden beri bozuk olan ve yapılmayan yol nedeniyle mağdur olduk. Belediye yetkililerinin konuyla ilgilenmesini bekliyoruz” dedi.

Evet okurumuzun anlattıkları böyle. Yetkililere iletmiş olalım.

++++++++++

Otogarda sigara içilmesin

Gazetemizi arayan bir okurumuz, Büyükşehir Belediyesi otogarıyla ilgili şikayetini dile getirdi. Okurumuz, “Otogarın alt katında maalesef çok sigara içiliyor. Belediye’nin buna göz yummaması gerekiyor. Geçen hafta eşim ve kızımla otobüs bekliyorduk. Kızım sigaradan rahatsız olduğu için sürekli aşağı katta bekleme yerinde yer değiştirdik. En sonunda bir baktık neredeyse son banka gelmişiz. İçerisinin havalandırması zaten kötü. Bununla birlikte sigara içilince iyice içinden çıkılmaz hale geliyor. Artık birinin buna dur demesi gerekmez mi? Şoförler de maalesef orada yolcu beklerken araç içinde sigara içiyorlar. Sigara içmeyenlere de saygı gösterilmeli” dedi.

Evet okurumuzun şikayetini ilgililere iletelim.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mustafa Kaya - Mesaj Gönder

#

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce Sakarya'daki en başarılı belediye hangisi?
Tüm anketler